Poziv za dostavljanje ponuda za izradu komunikacione strategije

SEE Check mreža se sastoji od šest organizacija za provjeru činjenica iz pet zemalja Jugoistočne Evrope, koje se fokusiraju na identifikaciju i razotkrivanje dezinformacija i promovisanje medijske pismenosti i medijske odgovornosti.

Web portali za provjeru činjenica koji čine SeeCheck mrežu su: Raskrinkavanje.ba, Raskrinkavanje.me, Raskrikavanje.rs, Razkrinkavanje.si, Faktograf.hr i Fakenews.rs.

SEE Check mreža trenutno sprovodi projekat koji finansira Europska Unija pod nazivom „SEECheck mreža – borba protiv dezinformacija kroz mrežu Fact-checkera“. Jedna od aktivnosti projekta je razvoj komunikacione strategije za SEE Check mrežu.

Pozivamo komunikacione eksperte i agencije da dostave svoje ponude za obavljanje zadataka navedenih u ToRu koji možete vidjeti na linku: ToR za komunikacijsku strategiju

Rok za dostavljanje ponuda

Centar za demokratsku tranziciju iz Crne Gore / SEE Check poziva zainteresovane komunikacione eksperte i agencije da do 30. juna 2023. godine na email adresu [email protected] dostave dokumentaciju navedenu u opisu poslova kao ponudu za obavljanje navedenih poslova.

Proces evaluacije i odabira ponuda

Poziv za ponude je otvoren za stručnjake i agencije koji su specijalizovani za razvoj i dizajniranje komunikacionih proizvoda.  Izabrani izvođač će biti odgovoran za projektovanje i izvođenje svih aktivnosti opisanih u ovom TOR-u u saradnji sa predstavnicima SEE Check-a.